NIEUWS

ROEMENIëHAL GAAT ONLINE!

Tijdens de thans geldende lockdown is ook de Roemeniëhal gesloten. Toch bestaat er de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een leuke koop. Op de site https://roemeniemarkt.nl/ vindt u leuke en mooie tweedehands producten uit onze winkel. U kunt deze producten kopen en betalen via de genoemde webshop waarna uw aankoop op maandag of donderdag wordt thuisbezorgd.

Garantie: Als de goederen worden gebracht kunt u ze bekijken terwijl de bezorger daarop wacht. Is een en ander niet naar wens, dan neemt de bezorger deze weer mee en wordt uw geld teruggestort. Uiteraard kunt u, zodra de lockdown voorbij is, weer terecht in onze kringloopwinkel op het adres Leidsestraatweg 132 in Woerden.

Een heel andere aanpak, maar de Roemeniëcommissie hoopt op uw steun zodat zij haar werkzaamheden uit kan blijven voeren.

Tien TRANSPORTen IN 2020

Zowel op zaterdag 12 als op zaterdag 19 december jl. is er een transport met hulpgoederen verladen naar Chisinau en Soldanesti in Moldavië. Dit betekent dat er dit jaar, ondanks de beperkingen van Corona, 10 transporten hebben plaatsgevonden o.a. bestaande uit schoolmeubelen, fietsen, kleding en tal van andere hulpgoederen. Een en ander steeds in samenspraak met onze contactpersonen ter plaatse.

 

De verkoop in onze winkel, giften en de opbrengst van de jaarlijkse Roemeniëmarkt maken deze transporten en andere vormen van ondersteuning mogelijk.

 

Wij danken een ieder die hieraan op enige manier heeft bijgedragen en streven ernaar ook in 2021 weer circa 10 transporten te kunnen organiseren.

 

De onderstaande foto's zijn gemaakt tijdens het laden van het transport van 11 juli j.l. en geven een beeld van hoe het er bij een verlading aan toe gaat.