NIEUWS

DE ROEMENIëHAL is WEER OPEN

De Roemeniëhal is zaterdag 16 mei om 09.30 uur, na een periode van bijna twee maanden, weer open gegaan. De afgelopen twee weken is er hard gewerkt om een en ander Coronaproof te maken conform de voorschriften van het RIVM. Zo is er eenrichtingsverkeer, houden we afstand en mag er een beperkt aantal klanten tegelijk naar binnen. In deze periode hebben wij tevens de verkoophal heringericht waardoor deze er weer, zoals u gewend bent, uitnodigend uitziet.

 

Wij zijn erg blij dat wij u weer kunnen ontvangen en rekenen erop dat u ons niet vergeten bent. De openingstijden zijn niet veranderd. U vindt deze op de betreffende pagina.

 

Er is volop parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze verkoophal.

 

ZESDE TRANSPORT IN 2020

Zaterdag 22 augustus jl. is het zesde transport met hulpgoederen van dit jaar verladen met als bestemming Moldavië. Dit keer gingen er weer heel veel schoolmeubelen mee plus een flink aantal bijpassende bureaus. Behalve deze schoolmeubelen ging er heel veel kleding mee. Het vorige transport was 8 augustus eveneens met als bestemming Moldavië. In september of oktober hopen wij het zevende transport van dit jaar te verladen.

 

De verkoop in onze winkel, giften en de opbrengst van de jaarlijkse Roemeniëmarkt maken deze transporten en andere vormen van ondersteuning mogelijk. De Roemeniëmarkt kan dit jaar niet op de gebruikelijke manier worden gehouden. Wel is er een digitale versie van deze markt. Meer info hierover vindt u op de pagina Roemeniëmarkt 2020. Ook met een bezoek aan onze kringloopwinkel bewijst u ons een grote dienst.

 

De onderstaande foto's zijn gemaakt tijdens het laden van het transport van 11 juli j.l..