NIEUWS

VEEL BOEKEN MET KORTING IN DE ROEMENIëHAL

In de Roemeniëhal vindt vanaf woensdag 3 juli een grote uitverkoop van romans, thrillers en omnibussen plaats. Veel van deze boeken kosten maar 1 euro of nog minder. Deze lagere prijzen gelden uitsluitend voor boeken die daadwerkelijk zijn afgeprijsd. Deze actie loopt door zolang er voldoende voorraad is. Een mooie kans om voor weinig geld veel leesplezier te verwerven.

 

Jam voor de Roemeniëmarkt

Op zaterdag 7 september a.s. zal tussen 09.00 en 15.00 uur de jaarlijkse Roemeniëmarkt worden gehouden in en rond onze verkoophal, Leidsestraatweg 132 in Woerden.

Ook dit jaar zijn er weer allerhande kramen, waaronder een kraam met eigen gemaakte jam etc. Voor deze kraam zijn wij op zoek naar mensen die bereid zijn om voor ons jam, peertjes etc. te maken.

Ook op deze manier levert u een bijdrage aan het welslagen van de markt waarvan de opbrengst weer geheel ten goede zal komen aan onze projecten in Roemenië, Moldavië en Oekraïne.

 

Meer informatie bij Gert Lekkerkerker, 06 - 23 43 50 49.

E-mail: g.lekkerkerker1@hetnet.nl.

Datum Roemeniëmarkt 2019 is bekend.

De Roemeniëmarkt zal dit jaar worden gehouden op zaterdag 7 september van 09.00 tot 15.00 uur. Inmiddels is de voorbereiding van start gegaan. De komende tijd hopen wij u over de voortgang van een en ander te informeren.

 

Mocht u vragen en/of suggesties hebben, dan kunt u contact opnemen met Gert Lekkerkerker, tel. 0348 - 41 52 24 / 06 - 23 43 50 49 of e-mail: g.lekkerkerker1@hetnet.nl