NIEUWS

Verkoophal langer open en grote korting

 Sinds lange tijd is onze verkoophal open op woensdag, vrijdag en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur. Met ingang van zaterdag 1 februari a.s. verruimen wij deze openingstijden door op zaterdag niet meer om 12.30 uur maar pas om 14.30 uur te sluiten. Dit betekent dat u voortaan op een zaterdag twee uur langer de mogelijkheid heeft om voor weinig geld mooie producten te kopen.

Met deze aankopen geeft u ons de gelegenheid transporten te bekostigen en projecten in Roemenië, Oekraïne en Moldavië vorm te geven. Tevens levert u op die manier een bijdrage aan een schoner milieu. Gebruikte producten krijgen immers een tweede leven.

 

Om een en ander te vieren geven wij gedurende de hele maand februari kortingen tot 50% op een groot aantal producten. In de periode van vrijdag 21 tot eind februari bieden wij meerdere twee- en driezitsbanken aan vanaf € 25,-. In de boekwinkel is het credo: 3 halen en 2 betalen. Sla uw slag en kom naar de Leidsestraatweg 132 waar wij u graag ontvangen. Er is volop parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze verkoophal.

Klik voor een situatietekening op deze link: Parkeren

 

DERDE TRANSPORT IN 2020

Zoals reeds eerder gemeld is ons streven om ook dit jaar weer een aantal transporten met hulpgoederen te verladen naar Roemenië, Oekraïne en Moldavië. Zaterdag 29 februari a.s. zal het derde transport van dit jaar tussen 08.00 en 12.00 uur worden geladen met als bestemming Chisinau in Moldavië. Dit keer verzenden wij o.a. kleding, schoolmeubilair, een compleet keukenblok met vaatwasser en een groot gedeelte van de inventaris van De Meijetuin uit Zegveld die ons belangeloos ter beschikking is gesteld na sluiting van deze Meijetuin.

 

Verder gaan er veel spulletjes mee naar Corinne Anbeek. Jaren geleden is zij als zendeling afgereisd naar Roemenië en vandaar doorgereisd naar Moldavië waar zij is gehuwd en sinds ongeveer 7 jaar met haar man een opvanghuis voor kinderen vorm geeft. Dit kinderopvanghuis wordt, naast de goederen die wij transporteren, financieel door ons ondersteund.

De verkoop in onze winkel, giften en de opbrengst van de jaarlijkse Roemeniëmarkt maken deze transporten en ondersteuningen mogelijk. Wellicht een reden voor u om, voor zover u dat al niet deed, eens een bezoek aan onze kringloopwinkel te brengen of u als vrijwilliger bij ons aan te melden.

 

De onderstaande foto's zijn gemaakt tijdens het laden van het vorige transport op 8 februari jl. naar Beregszasz in Oekraïne.