NIEUWS

openingstijden gewijzigd

Vanaf 1 november 2020 zijn de openingstijden van de Roemeniëhal op zaterdag gewijzigd. Dat was van 09.30 tot 14.30 uur. Vanaf de genoemde datum is dit van 10.00 tot 15.00 uur. De openingstijden op woensdag en vrijdag veranderen niet. Wij zijn dan open van 09.30 tot 12.30 uur.

 

ACHTSTE TRANSPORT IN 2020

Zaterdag 17 oktober jl. is het achtste transport met hulpgoederen van dit jaar verladen met als bestemming Sighetu in Roemenië. Ook dit keer gingen er weer schoolmeubelen mee. Behalve deze schoolmeubelen gingen er o.a. fietsen, keukenuitrusting en kleding mee. Het vorige transport was 3 oktober eveneens met als bestemming Roemenië. Wij hopen dit jaar nog een of  twee transporten te verladen waarmee wij, ondanks de Coronabeperkingen, aan ons streefgetal  van 10 transporten komen.

 

De verkoop in onze winkel, giften en de opbrengst van de jaarlijkse Roemeniëmarkt maken deze transporten en andere vormen van ondersteuning mogelijk. De Roemeniëmarkt kon dit jaar niet op de gebruikelijke manier worden gehouden. Wel is er een digitale versie van deze markt gehouden die netto € 8.500,-- heeft opgebracht.

 

De onderstaande foto's zijn gemaakt tijdens het laden van het transport van 11 juli j.l. en geven een beeld van hoe het er bij een verlading aan toe gaat.