NIEUWS

WINKELEN IN DE ROEMENIEHAL

Vanaf woensdag 28 april kan er, met inachtneming van de Coronaregels, weer gewinkeld worden tijdens de reguliere openingstijden op woensdag, vrijdag (09.30 - 12.30 uur) en zaterdag (10.00 - 15.00 uur) op het adres Leidsestraatweg 132 in Woerden.

 

Naast het winkelen kunt u via de site https://roemeniemarkt.nl/ online goederen bestellen. Meer informatie hierover vindt u op deze site.

 

Wij hopen u spoedig weer in onze verkoophal of online te kunnen begroeten zodat de Roemeniëcommissie haar werkzaamheden uit kan blijven voeren.

 

Vanaf woensdag 12 mei is het ook weer mogelijk goederen bij ons in te leveren.

Tien TRANSPORTen IN 2020

Zowel op zaterdag 12 als op zaterdag 19 december jl. is er een transport met hulpgoederen verladen naar Chisinau en Soldanesti in Moldavië. Dit betekent dat er dit jaar, ondanks de beperkingen van Corona, 10 transporten hebben plaatsgevonden o.a. bestaande uit schoolmeubelen, fietsen, kleding en tal van andere hulpgoederen. Een en ander steeds in samenspraak met onze contactpersonen ter plaatse.

 

De verkoop in onze winkel, giften en de opbrengst van de jaarlijkse Roemeniëmarkt maken deze transporten en andere vormen van ondersteuning mogelijk.

 

Wij danken een ieder die hieraan op enige manier heeft bijgedragen en streven ernaar ook in 2021 weer circa 10 transporten te kunnen organiseren.

 

De onderstaande foto's zijn gemaakt tijdens het laden van het transport van 11 juli j.l. en geven een beeld van hoe het er bij een verlading aan toe gaat.